About

Hi,

Goed dat je er bent!

fotolisa

La Duarte is de eenmanszaak van Lisa Duarte – c’est moi! Na een aantal jaar aan het roer te hebben gestaan van Kleiner dan drie BV, richt ik me sinds begin 2016 volledig op mijn freelance activiteiten voor La Duarte.

Sinds 2012 heb ik via Kleiner dan drie BV diverse evenementen neergezet. Waaronder drie maal een uitverkocht Kleurenblind Festival, twee maal een massaal (1000+) kussengevecht in de Utrechtse binnenstad en enkele Pur Sang buitenconcerten op bijzondere buitenlocaties.

Bij Kleiner dan drie was ik bij alle events verantwoordelijk voor alle on- en offline marketing en communicatie, o.a. het inrichten van de website en social media, contacten met gemeente en leveranciers, het aanvragen en verwerken van offertes, orders en vergunningen, maar ook het maken en uitvoeren van draaiboeken, begrotingen, (personeels)planningen en het vrijwilligersbestand.

In de periode daarvoor heb ik na mijn rechtenstudie een jaar als jurist gewerkt en vervolgens 7 jaar als projectmanager en was ik de spil tussen business en IT. Dit heb ik o.a. voor SNS Bank gedaan.

Al met al ben ik vrij breed georiƫnteerd en beschikbaar voor diverse uiteenlopende klussen binnen zowel de evenementenbusiness als het bedrijfsleven.

Opdrachtgevers van La Duarte zijn o.a. Indian Summer Festival, JK Event Support, Metaal Kathedraal, Vitamine Blij, Vers Vermaak. Werkzaamheden variƫren van hands on hulp bij eventdecoratie tot de (pre)productie van een 200pxPNG2-stempel-la-duartepersoneelsfeest, alle pr/marketing en van festivalcrew-catering tot hospitality-management bij een groot festival.

Afijn een hoop bla bla over mijzelf (toch raar zo over jezelf praten..).

Leuke klus voor me? Of gewoon even kletsen? Contact me, ik drink graag koffie!

  
[li_card]